Uw browser (Internet Explorer 7 of lager) is verouderd. Het heeft beveiligingsproblemen en zou niet alle mogelijkheden van deze en andere websites kunnen vertonen. Leer hoe u uw browser moet updaten.

X

Navigeren / zoeken

Welkom op de website van Timmer- en klusbedrijf Doddema

Als u op zoek bent naar een vakkundig en gerenommeerd bedrijf voor een verbouwing of renovatie, de installatie van een keuken of badkamer, het op maat maken van kasten of het installeren van een dakkapel, dan bent u bij Timmer- en Klusbedrijf Doddema aan het juiste adres. Ook als het gaat om het plaatsen van kozijnen, het leggen van laminaat, het aanbrengen van gordijnrails, het plaatsen van ramen en/of deuren kunnen wij uw project snel, bekwaam en tegen een redelijke prijs uitvoeren.
Ook kunnen we worden ingezet voor deelwerkzaamheden zoals stukadoorswerk, timmerwerk, schilderwerk en tegelwerk. Wij hebben ervaring met nog vele hier niet genoemde bouw-, timmer- en kluswerkzaamheden.
Op deze website vindt u uitgebreide informatie over ons bedrijf, de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten en de vele projecten die wij al gerealiseerd hebben.

Laat een reactie achter

naam

email (niet gepubliceerd)

website