Uw browser (Internet Explorer 7 of lager) is verouderd. Het heeft beveiligingsproblemen en zou niet alle mogelijkheden van deze en andere websites kunnen vertonen. Leer hoe u uw browser moet updaten.

X

Navigeren / zoeken

Over ons

Timmer- en Klusbedrijf Doddema is een jong en dynamisch bedrijf dat veel expertise in huis heeft. Wij zijn kleinschalig gestart in 2010 en inmiddels uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf. Het voordeel voor u is dat wij een breed scala timmer- en kluswerkzaamheden kunnen aanbieden. Als timmer- en klusbedrijf zijn we in staat om zowel kleine als grote projecten uitstekend uit te voeren.

Timmer- en Klusbedrijf Doddema staat bekend als zeer vakkundig en toch betaalbaar. We werken op zo’n manier dat het afgeleverde werk van uitstekende kwaliteit is en de prijs voor u interessant. Als het bijvoorbeeld mogelijk is om een collega ZZP’er in te zetten naast de ervaren en vakbekwame timmerman dan zullen wij dit ook doen.

De naam Timmer- en Klusbedrijf Doddema zegt het al: wij kunnen vele soorten timmer- en kluswerkzaamheden voor u verrichten. Wat de timmerwerkzaamheden betreft kunt u bijvoorbeeld denken aan het op maat maken en plaatsen van kozijnen en dakkapellen. Mogelijke kluswerkzaamheden zijn: het plaatsen van horren, het aanbrengen van gordijnrails, het afhangen van deuren, het installeren van keukens en badkamers, en het verrichten van stukadoors- en tegelwerk. Verder kunnen we onder meer dakopbouwen aanbrengen en complete renovaties uitvoeren.
Wij werken als timmer- en klusbedrijf zowel voor bedrijven en instellingen als voor particulieren. Wilt u een klus of project laten uitvoeren, neem dan via onze site contact met ons op. Of bel ons op 06-36332443

Laat een reactie achter

naam

email (niet gepubliceerd)

website